8 Ocak 2010 Cuma

Proje Ortakları, Ibexes Group Hakkında Ne Düşünüyor ?


“20 yıllık Unilever yaşantım süresince birçok profesyonel kişi ve firmalardan eğitimler aldım. Sanıyorum birçok güzel anı ile ayrıldığım ender eğitimlerden birini gerçekleştirdiniz. Eğitimleri, işini iyi bilen, heyecanlı ve heyecan verici, her şeyden önemlisi güleryüzlü insanlardan almak bir başka keyif. Eğitimin amacına ulaştığını rahatlıkla söyleyebilirim. Her şey için teşekkürler. Sevgiler.”

Ayhan ŞENLİK / Unilever - Unipro Satış Müdürü

“Doğayı bize sevdirdiniz, hep birlikte nasıl bir takım olduğumuzu bize gösterdiniz. İlk defa böyle bir tecrübemiz oldu. Hava şartlarına rağmen çok güzel anlar yaşadık, her şey çok güzeldi. Çok teşekkür ederim. Saygılarımla.”

Remzi ACAR / Bosch Kalite Güvence Müdürü

“Başarılı bir organizasyon. Hem takım çalışması yaptık, hem arkadaşlarımı daha iyi tanıma fırsatı buldum. Hepimiz çok keyif aldık. Teşekkürler.”

Orhan Raşit ŞAYLIK / Cognis Kimya Muhasebe Şefi

“Kazdağları'nda geçirmiş olduğumuz zorlu; ama bir o kadar da keyifli günler ve geceler için; öncelikle anlayışınıza, göstermiş olduğunuz büyük sabıra, performansa ve bizleri aranıza kabul ederek sergilediğiniz misafirperverliğinize şahsım, takım arkadaşlarım ve firmam adına çok teşekkür ederim.”

Hande ŞARMAN / Seger Genel Müdürü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder