4 Mart 2010 Perşembe

2010 Yılı Senior Jenga Rekoru Netafim'de: 31 Sıra !

13 Şubat 2010 Tarihinde Antalya'daki Wow Kremlin & Topkapı Oteli'nde yapılan Netafim Bayiler Toplantısı'na katılan Netafim yöneticileri ve bayileri, Senior Jenga Oyunu'nda 2010 yılı rekorunu kırarak tam 31 nci sıraya ulaştılar.
"Yörük Gücü", "Ulubatlı Hasan", "Efeler", "Anadolu Kaplanları" ve "Azrail-2" takımları arasında 2,5 saat süreyle keyifle oynanan oyun sonucunda, ahşap tuğlaların üst üste konulması suretiyle 31 nci sıraya kadar yükselen kuleyi yıkan Anadolu Kaplanları Takımı oyunu kaybetmiş, diğer takımların tümü ise oyunu kazanmıştır.
Alternatif yaratma, yaratılan alternatifler arasında seçim yapma ve karar alma süreçlerinin ele alınıp incelendiği bu eğlenceli oyunda, bazı takım kararlarının isabetli olmayışı nedeniyle seçilen ahşap tuğlaların aradan alınıp üste yerleştirilmesinde heyecanlı anlar yaşandı.

Tüm oyun süresince çekilecek ahşap tuğla konusunda dört ayrı alternatifi oluşturup bu alternatifler arasından seçim yapanlar ve karar verenler, ahşap tuğlaları kulenin gövdesinden çekip alan ve kulenin üstüne yerleştiren, bu sırada kuleye dokunan oyuncuların bilgi ve deneyimlerinden yararlandılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder